søndag den 12. februar 2023

Landsby besøg nr. 3 med RPWO

En masse smilene og velkomne ansigter velsignede os med hjemmelavede blomsterkranse, da vi ankom med vores tuk tuk til den tredje landsby.




Der er sket rigtig meget for denne landsby det sidste års tid. Alle i denne landsby har nu fået ‘patta’ (en form for skøde) og regeringen har bygget 35 huse (de gule og røde huse). Nu venter de blot på at de kan få elektricitet. Alt dette er med hjælp fra vores partnerorganisation RPWO og landsbyens ildsjæl Mrs. Muthu som troligt mødte op på det lokale regeringskontor for at få regeringen til at bevilge de landstykker de har ret til igen og igen, og senere for at få husbyggeriet sat i gang. Hver proces har taget 6 måneder og mange timers busture for hende og dem hun har kunnet hive med.





Mens vi sad til landsbymøde, kom bussen med de ældste skolebørn som havde fået fri. Oprindeligt kørte bussen slet ikke så tæt på landsbyen, men både kvinder og mænd fra landsbyen, var gået sammen om at tage sagen i egen hånd og jævne vejen ud, så den var sikker nok for skolebussen at køre på. Da vi spurgte en dreng hvad hans drøm var, svarede han ‘politiet’. En pige svarede, at hun ville være lærer ❤️





Ingen kommentarer:

Send en kommentar