torsdag den 16. februar 2023

De sidste besøg

Det sidste partnerbesøg for denne gang, var hos RDC, der arbejder i bjergene hvor elefanter vandrer gennem skovene for at finde vand. Ms Gowri starter hvert landsbybesøg ud med at hilse varmt på alle, samle pigerne og minde dem om at ægteskab er 100% frivilligt og at de altid kan ringe til et gratis telefonnummer som RDC har fået oprettet og få hjælp hvis de skulle få brug for det.


Ved en af landsbyerne lå skolen kun en stenkast væk, så vi fik en royal velkomst og rundvisning. Der går 90 elever på skolen, men de har kun 1 fastansat lærer fordi skolen ligger så langt fra byerne. En af RDC's frivillige, kvinden i den ternede sari, er trådt til og hjælper hver dag børnene med deres lektier. Pga denne indsats er der tre piger i landsbyen der færdiggør 10. klasse i år, som de første fra landsbyen.
På lageret smagte vi på varerne: tørret amla, saltet amla, tørret tamarind, lækker flydende honning og diverse sunde frø. Amla skulle være sundt for folk med diabetes, alt smager i hvert fald sødt som honning efter et par bid af det bitre bær.
Her ses frisk amla med chili og uden chili til salg foran et tempel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar