tirsdag den 27. marts 2012

På besøg hos PLEAD i Bangladesh

Torsdag 19. januar 2012
Svalernes partnerorganisation PLEAD har hovedkontor i Khulna i den sydlige del af Bangladesh. De arbejder for at folk bliver bevidst om deres rettigheder, træner barfodsjurister og giver gratis retsbistand. Svalerne har p.t. et 3 årige partnerskab med PLEAD siden 2011. Vi har også tidligere samarbejdet med dem.

Organisationen består hovedsagelig af frivillige, både advokater og feltarbejdere i Khulna, Barisal og Dhaka. På billedet ses: t.v. Akhter, dne regionalle koordinator i Khulna, samt tre advokater som er tilknyttet det regionale kontor. Vi mødtes med dem ved domhuset.

En mand er kommet til kontoret for at spørge om hjælp til at finde sin hustru. Hun var blevet lovet et arbejde i Ægypten og han hverken set eller hørt fra hende siden maj 2011, da han og deres to fælles børn sagde farvel til hende i Dhaka lufthavn. Han har mistanke om at hun muligvis er blevet udsat for menneskehandel. PLEAD hjælper ham med at rejse en sag mod det bureau der har tilbudt hende arbejdet og arrangeret hendes rejse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar